Известие

Collapse
No announcement yet.

Не ми работи ламбдата на ниските обороти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не ми работи ламбдата на ниските обороти

КОлата е 1.6 боксер до 2500 оборота не отчита сондата е бош 06 на няма и 2 месеца нямам нито едно гърне може ли това да е причината благодаря ви колеги
    Ако някой има идея от какво е да помага !
    146 boxer -Малкото SUBARU :P

да , да може на мен без катализатор и средно гърне мойта ламбда същата LS - 06 умря за един месец и нещо , някъде си бях писал премеждията ама не ми се търси
    това по лесно го намирам ----------->
    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F1%EE%ED%E4%E0
    ----------
    145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
    156 1.8 ts -- momo салон , 99

Comment

благодаря колега може ли да те пимоля да ми кажеш как реши твоя проблем доката не е заминала моята сонда отчита много добре но само в обороти над 2500 защо не отчита в по ниските разбрах ако сложа резонатор дали ще се оправят нещата благодаря ти много !!!

Comment

намерих го най-накрая пред пред последния пост /моя/ предполагам ,че ще оправи проблемите - разхода ти е голям нали?

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...831#post283831
        ----------

Comment

да височак е значи катализатор а с гърне не ства а с тази шаиба немога ли да мина само, а как да рабера далие читав катализатора и колко го взе

Comment

а тва с шайбата ако е още в теб може ли да ми го снимаш да вида как е нагледно благодаря ти

Comment

Първоначално публикувано от boxer4o Покажи съобщение
              КОлата е 1.6 боксер до 2500 оборота не отчита сондата е бош 06 на няма и 2 месеца нямам нито едно гърне може ли това да е причината благодаря ви колеги
              Ако някой има идея от какво е да помага !
              Ламбдата ти е ОК,но на ниски обороти имаш толкова богата смес,че не я лови теста.Не бъзикайте,където не трябва!Провери си регулатора за налягането на бензина и положението на клапата и дебитомера.От там е!!!!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Ламбдата ти е ОК,но на ниски обороти имаш толкова богата смес,че не я лови теста.Не бъзикайте,където не трябва!Провери си регулатора за налягането на бензина и положението на клапата и дебитомера.От там е!!!!

дебитомер !?!?!?!
                ----------

Comment

Първоначално публикувано от boxer4o Покажи съобщение
                  да височак е значи катализатор а с гърне не ства а с тази шаиба немога ли да мина само, а как да рабера далие читав катализатора и колко го взе
                  катализатора 100 лв. от браво блъснато на около 5-6 г. /работа/ , гаранция няма дали е читав , гледай вътре срещу светлина трябва да се вижда ясен светъл кръг решетката да е като нова
                  това със шайбата е мое изобретение само заради ламбдата разрушено е вече , но най просто в изходящия край се заварява една кръгла плътна стоманена пластина на която предварително или след това се правят малки отвори с дрелка , според площа й гледаш да са около 40-50 % - толкова е съпротивлението на катализатора , можеш и да сложиш някое по-малко средно гърне - то също има съпротивление - но да отговаря по форма и размер горе долу в някои магазини има спортни катализатори които са като резонатор обаче са скъпи
                  и изобщо работата на двг не само на ламбдата е предвидена с определено съпротивление на изпускателния тракт
                  ----------

Comment

Първоначално публикувано от alex1 Покажи съобщение
                    дебитомер !?!?!?!
                    добре де,сещай се потенциометъра
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

благодаря остава да пробвам и да пиша благодаря ти много за съдействието , а за другия колега за дебитомера всичко остана ло е ок и това мисля е проблема

Comment

Working...
                      X